Дошло е време да гласуваме с разум - за знаещите

...
 Дошло е време да гласуваме с разум - за знаещите
Коментари Харесай

Карадайъ във Видин: Дошло е време да гласуваме с разум, ключът за решаване на кризите е в ДПС!

 Open photo

 

Дошло е време да гласуваме с разсъдък - за знаещите и можещите, за тези, които ни вземат решение проблемите. Да гласуваме с отговорност за бъдещето на България. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на откриването на предизборната акция на Движението във Видин.

" Тази отговорност би трябвало да изведем на напред във времето, тъй като идва зимата, която може да е тъмна, студена и гладна и повече от всеки път имаме потребност от сигурност и непоклатимост. Затова би трябвало да възстановим нормалността и разговора, демокрацията и държавността. Трябва да има единодушие по националните цели и цели ", добави още Карадайъ, който напомни, че Движението е единствената групировка, която има дълготрайна визия за развиването на страната.

Експертизата и опитът са в Движение за права и свободи, ключът на решение на рецесиите е в Движение за права и свободи, сподели още Карадайъ пред препълнената зала във Видин.

" Жребият в ЦИК отреди първото място на Движение за права и свободи на тези избори. Затова ви приканвам да гласуваме за бъдещето на България с номер 1 на идните избори ", сподели още Карадайъ.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР